Uštedite 30.000 RSD. Iskoristite novogodišnji popust na lasersko skidanje dioptrije. Popust traje u decembru i januaru.

Lasersko skidanje dioptrije - popust

U susret novogodišnjim praznicima Perfect Vision oftalmološka služba poliklinike Kuća zdravlja iz Subotice Vam daruje popust u iznosu od 30.000 RSD na operaciju laserskog skidanja dioptrije.

Prvu intervenciju laserskog skidanja dioptrije metodom PRK izvršili smo oktobra 2007. godine. Na teritoriji Vojvodine prva intervencija laserskog skidanja dioptrije metodom LASIK izvršena je u Subotici, u Kući Zdravlja, jula 2010. godine.

Perfect Vision specijalistička oftalmološka služba Kuće Zdravlja, koristi laser Allegretto Eye Q , koji predstavlja poslednju reč tehnologije i ne postoji proizvod na svetskom tržištu koji u ovom trenutku ostvaruje bolje rezultate.

Korekcija vida ovim laserom predstavlja bezbolnu, jednostavnu, sigurnu, desetominutnu proceduru kojom se trajno uklanja dioptrija, što Vam omogućava da se već nakon tri ili četiri dana vratite svakodnevnim obavezama, a nakon tri nedelje sportskim i težim fizičkim aktivnostima.

POSEBNA POGODNOST ZA PACIJENTE KOJI SU UDALJENI VIŠE OD 200 KILOMETARA OD SUBOTICE

Pacijenti koji žele da izvrše lasersko skidanje dioptrije, a udaljeni su od Subotice preko 200 kilometara, imaju obezbeđen besplatan smeštaj u hotelu „Vila Majur“ (www.vilamajur.com).

Lasersko skidanje dioptrije - popust

 Tokom novogodišnjih i božićnih praznika Perfect Vision daje popust u iznosu od 30,000 RSD za lasersko uklanjanje dioptrije.

Sve informacije možete dobiti na telefon: + 381 (0)24 55-75-75.

Više o laserskom korigovanju dioptrije saznajte na stranici lasersko skidanje dioptrije.

 

Kontakt

…………………………………………………………………………………………………….

office@kucazdravlja.rs
Online forma za zakazivanje termina

Senćanski put 15, Subotica
Radno vreme: Ponedeljak – petak: od 08:00 do 20:00, Subota: od 08:00 do 13:00

Tel: +381 (0)24 / 55-75-75

Lasersko skidanje dioptrije – popust