Iskoristite popust u FEBRUARU od 30.000 dinara na lasersko skidanje dioptrije i rešite se naočara i kontaktnih sočiva zauvek.

Lasersko skidanje dioptrije - februarska akcija

Obzirom na veliko interesovanje Perfect Vision, oftalmološka služba poliklinike Kuća Zdravlja, daruje Vam popust na lasersko korigovanje dioptrije u iznosu od 30.000 dinara.

Prvu intervenciju laserskog skidanja dioptrije metodom PRK izvršili smo oktobra 2007. godine. Na teritoriji Vojvodine, prve intervencije laserskog skidanja dioptrije metodom LASIK, izvršila je dr Branka Ivošević i njen stručni tim u Subotici, u Kući Zdravlja, jula 2010. godine.

Intervencija je jednostavna, sigurna i potpuno bezbolna. Izvodi se u lokalnoj anesteziji, koja se daje u obliku kapi. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje se može baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima.

Mogu se operisati pacijenti sa navršenih 20 godina starosti, koji imaju stabilnu dioptriju zadnjih 12 meseci i potpuno zdrave oči.

Pacijenti koji žele da izvrše lasersko skidanje dioptrije, a udaljeni su od Subotice preko 200 kilometara, imaju obezbeđen besplatan smeštaj u hotelu „Vila Majur“ (www.vilamajur.com).

Informacije možete dobiti na telefon:  + 381 (0)24 55-75-75.

Više o laserskom uklanjanju dioptrije saznajte na stranici:  lasersko skidanje dioptrije.

lasersko skidanje dioptrije