Okviri od naočara su isuviše uski da bi se kroz njih sagledala sva lepota i draž ovoga sveta. Dozvolite nam da Vam pomognemo da proširite svoje vidike i sagledate svet oko sebe iz kristalno jasne perspektive. 

Lasersko skidanje dioptrije - akcija

 Lasersko uklanjanje dioptrije predstavlja siguran i efikasan put do trajno korigovanog vida. Intervencija je bezbolna i pouzdana, traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj anesteziji, koja se daje u obliku kapi. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje se može baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima. 

Ukoliko imate više od 20 godina starosti, stabilnu dioptriju u poslednjih 12 meseci i potpuno zdrave oči, vi ste potencijalan kandidat za ovu intervenciju. Ipak, u cilju osiguranja bezbednosti i uspešnosti zahvata, neophodno je najpre obaviti detaljan dijagnostički pregled kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da ste u potpunosti odgovarajući kandidat za lasersko skidanje dioptrije

Sigurni smo u sebe i pouzdano Vam garantujemo uspeh, budući da nas u ovoj oblasti odlikuje dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih pacijenata. Naime, prve intervencije laserskog skidanja dioptrije metodom PRK izvršili smo oktobra 2007. godine. Kao rezultat našeg usavršavanja i napornog rada, u julu 2010. godine postajemo prvi na teritoriji Vojvodine koji uspešno obavljaju prve intervencije laserskog uklanjanja dioptrije metodom LASIK

Svesni težine vremena u kom živimo, a u želji da Vam približimo ovu mogućnost, sa zadovoljstvom Vam nudimo specijalni martovski popust u iznosu od 30.000 dinara! Pored toga, za pacijente koji su udaljeni od Subotice preko 200 km, obezbeđujemo besplatan smeštaj u prelepom hotelu “Vila Majur” na Kelebiji (www.vilamajur.com). 

U toku je naša osmomartovska akcija. Poklanjamo našim damama 50% popusta na lasersko skidanje dioptrije u toku marta.

Osmomartovska akcija

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link lasersko skidanje dioptrije.

Vaš Perfect Vision