Lasersko uklanjanje dioptrije je intervencija kojom se brzo i pouzdano postiže trajno jasan vid bez nošenja naočara ili kontaktnih sočiva. U želji da našim pacijentima maksimalno približimo ovu intervenciju, osmislili smo potpuno novu akciju, inspirisani jednom od najlepših stvari na svetu – prijateljstvom! 

Popust na lasersko uklanjanje dioptrije

 Lasersko uklanjanje dioptrije je desetominutni, ambulantni, potpuno bezbolni operativni zahvat, koji se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, a nakon tri nedelje može se baviti sportskim i težim fizičkim aktivnostima.  

Iako je sama intervencija našim najsavremenijim laserom, koji za samo 2,5 sekunde precizno uklanja dioptriju sa jednog oka, izuzetno brza i sofisticirana, operativna priprema je veoma detaljna. Prvi i najvažniji korak je preoperativni pregled tokom kog se vrše razna ispitivanja u cilju utvrđivanja da li je pacijent pogodan kandidat za lasersko uklanjanje dioptrije, po pitanju vrednosti dioptrije i stanja oka. Na ovaj način vrši se pravilna procena i izbor najbolje strategije za rešavanje problema dioptrije. 

Da li i Vama problemi sa vidom otežavaju svakodnevnicu te maštate o zdravom i jasnom pogledu na svet? Niste jedini. Stoga razmislite da li u Vašoj okolini postoji neko (član porodice, prijatelj, komšija, kolega sa posla itd.) ko bi takođe želeo da zauvek kaže zbogom svojoj dioptriji i pozovite ga da Vam se pridruži u novoj akciji “Perfect Vision”-a: Program prijateljstva! Dođite zajedno na preoperativni pregled i mi ćemo nagraditi vaše prijateljstvo, darujući svakom od vas po 25% POPUSTA na intervenciju laserskog uklanjanja dioptrije! Jer sve je lakše i lepše uz prijatelje! 

Ukoliko ste udaljeni od Subotice preko 200 km, obezbeđujemo vam besplatan smeštaj u prelepom hotelu “Vila Majur” na Kelebiji (www.vilamajur.com).