Ne dozvolite da Vam dioptrija pokvari najlepše trenutke. Uz multifokalna intraokularna sočiva dobijate zdrav pogled i savršen vid na blizinu i na daljinu, bez upotrebe naočara. Prepustite se trenucima koje zaista vredi videti!

Ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva - Popust

Multifokalna intraokularna sočiva su nastala kao rezultat dugogodišnjeg razvoja i unapređenja tehnologije izrade intraokularnih sočiva. U pitanju su specijalna sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva i koja omogućavaju dobar vid i na daljinu i na blizinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu. Za razliku od monofokalnih sočiva, kod multifokalnih sočiva svetlosni zraci formiraju više fokusa na mrežnjači, što omogućava jasan vid na daljinu i blizinu, usled postojanja razlike u prelomnoj moći određenih zona sočiva.  

Kako bi se postigao potpun efekat i željena nezavisnost od naočara, multifokalna sočiva se ugrađuju u oba oka, a operacija se može obaviti u razmaku od 7-10 dana ili isti dan ukoliko to pacijent želi. Procedura je bezbolna i vrši se u kapljičnoj anesteziji. 

Ukoliko imate više od 40. godina, vodite aktivan život a muči Vas katarakta ili imate dalekovidost, veću kratkovidost i minimalni astigmatizam, onda ste Vi pogodan kandidat za ovu operaciju! 

Svesni težine vremena u kom živimo, a u želji da Vam približimo ovu mogućnost, sa zadovoljstvom Vam nudimo specijalni novembarski popust od 25%! Takođe, za pacijente koji su udaljeni od Subotice više od 200 km, obezbeđujemo besplatan smeštaj u prelepom hotelu “Vila Majur” na Kelebiji (www.vilamajur.com).  

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva.

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision