Multifokalna intraokularna sočiva, predstavljaju specijalna sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva i koja omogućavaju dobar vid i na daljinu i na blizinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu. Ovim sočivima se, pored postizanja dobrog vida na sve distance, uspešno eliminiše katarakta (siva mrena).

Ugradnja multifokalnih sočiva

Ugradnja multifokalnih sočiva je intervencija koja traje 10-ak minuta i vrši se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, uz pravljenje minimalnog reza, bez šavova. U pitanju je jednodnevna hirurgija, te pacijent već istog dana može ići kući. Intervencija se vrši na oba oka, jer se jedino tako postiže potpun efekat i željena nezavisnost od naočara. Operacija oba oka može se obaviti u razmaku od 7-10 dana ili isti dan ukoliko to želi pacijent.  

Multifokalna intraokularna sočiva se preporučuju osobama sa kataraktom, koje nakon operacije žele da postignu nezavisnost od nošenja noačra na sve distance u cilju kvalitetnijeg života. Takođe, savetuju se i osobama starijim od 45 godina, koje nemaju kataraktu, ali se nalaze u presbiopnom dobu (u kom je potrebno nositi naočare za čitanje) i vode aktivan život te se žele da rešiti obaveze nošenja naočara.  

Garantujemo vam sigurnost i pouzdanost, budući da smo među prvima u Vojvodini započeli ugradnju multifokalnih intraokularnih sočiva, zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji koju posedujemo kao i obučenom timu koji može obaviti ovu zahtevnu vrstu hirurgije. I danas smo jedan od retkih centra u kom se vrši ova složena intervencija.  

U želji da vam ovu intervenciju učinimo što pristupačnijom, sa zadovoljstvom vam poklanjamo popust od 20%, uz koji ostvarujete uštedu od čak 68.000 dinara! Ukoliko ste udaljeni više od 200km od Subotice, obezbeđujemo vam gratis hotelski smeštaj na bazi noćenja sa doručkom. 

Sve detaljnije informacije o navedenom popustu možete dobiti pozivom na broj: + 381 (0)24 55-75-75, a više informacija o samoj operaciji dobijate jednostavnim klikom na link ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva

Mi stvaramo savršen vid!

Vaš Perfect Vision