Finalisti nagradne igre

Nakon tri nedelje uzbudljivog kreativnog nadmetanja, uspešno je završen prvi krug nagradne igre “Eto, ovo je moje leto”. U takmičenju za savršen vid učestvovalo je 100 takmičara koji su se svojim kreativnim fotografijama na temu “Moja najdraža uspomena na leto 2015. godine” borili za sledeće vredne nagrade:

  • nagrada: Preoperativni pregled i intervencija laserskog uklanjanja dioptrije oba oka (vrednost 130.000 dinara)
  • nagrada: Vaučer sa 50% popusta na lasersko uklanjanje dioptrije oba oka (vrednost 60.000 din.)
  • nagrada: Preoperativni pregled za lasersko uklanjanje dioptrije (vrednost 10.000 din.) 

Prema propozicijama takmičenja https://perfectvision.rs/wp-content/uploads/2015/08/velika-nagradna-igra-eto-ovo-je-moje-leto/ desetoro takmičara čije fotografije su osvojile najveći broj “lajkova” prelazi u drugi krug u kom će stručni žiri “Perfect Vision”-a odabrati dobitnike prve, druge i treće nagrade. Proglašenje pobednika biće izvršeno 05.09.2015. godine, a imena srećnih dobitnika biće objavljena na našem zvaničnom sajtu perfectoriginal.update.care, Facebook stranici i Twitter nalogu.

Naši finalisti su:

Finalisti nagradne igre: Sonja Jelic

Sonja Jelić

Nismo mi mali, amfora je velika ;)

 Finalisti nagradne igre: Ahmet Cari Cabric

 Ahmet Čari Čabric

VOLIM POMAGATI DRUGIMA PA SE NADAM DA ĆE TE I VI POMOĆI MENI DA POVRATIM SVOJ VID

 Finalisti nagradne igre: Zlata Lacic Mesanovic  

Zlata Lačić Mešanović

BAŠ ova fotografija. Iz razloga sto bih lasersko otklanjanje dioptrije poklonila bass njoj-mojoj sestrici jedinoj.Nosi naocare od 5g.i najveca zelja u zivotu joj je da gleda zivotne boje bas onakve kakve jesu ali bez NAOCARA

 Finalisti nagradne igre: Colic Ilija  

Ilija Čolić

Ovu fotografiju sam odabrao jer ona predstavlja ispunjenje mog dečačkog sna da letim avionom koja mi se ispunila tek pre 3 dana, a sada mi je 29 godina. Takođe sam želeo da budem pilot kad porastem ali mi se u međuvremenu pokvario vid te sam morao da odustanem od namere da upisujem vojnu akademiju jer nisam dobro video. Uzgred, let je bio fantastičan, voleo bih da položim makar za pilota ovakvog aviončića kad je već prošlo vreme za ozbilne stvari :)

 Finalisti nagradne igre: Tijana Zivanovic  

Tijana Živanović

Posle očeve smrti, u mom svetu ostala je samo jedna jedina važna osoba koju niko ne može zameniti, kojoj najviše verujem, koju najviše volim. Moja sestra. Iako je veoma daleko od mene, u njoj pronalazim svoju sreću. Fotografija sa njom je dar srca, prijatelj duše, zlatne niti na smisao života. :)

 Finalisti nagradne igre: Jelena Pejkanovic  

Јелена Пејкановић

Ova fotografija oznacava pocetak mog novog zivota. :)

 Finalisti nagradne igre: Dejana Stanic  

Dejana Stanic

Nisam mogla staviti samo jednu fotkicu, jer mu svaka nosi neku lepu uspomenu na ovo ljeto. Zato sam napravila kolaz od svih koje su mi drage. Pre svega sto je moja porodica puna ljubavi. Moj suprug i ja smo 7 godina u braku, dobili smo veliko bogatstvo nase dve divne princeze i naseg lijepog princa. U zivotu je bitna zdrava i srecna porodica puna ljubavi. Moj suprug i ja se i dalje volimo kao i pre. Iako sam imala tesko djetinjstvo napokon sam srecna stvarno srecna. Eto bajke ipak postoje. Uvjek sam i vjerovala u bajke ovo je moja. Nije mi bitno hocu li proci igru ili ne al eto neka ljudi vide malo dobrog u svom ovom danasnjem sivilu. Volite se ljudi, sirite ljubav, budite pozitivni i pre svega vjerujte u dobro i desice se. Kako zracis tako i privlacis.

 Finalisti nagradne igre: Milena Djoric Stojiljkovic  

Milena Djoric Stojiljkovic

Najlepša deca su deca u očima njihovih roditelja, zato nam treba jasan vid da čuvamo našu decu.

 Finalisti nagradne igre: Ana Ugarkovic  

Ana Ugarković

Pre nepune 2 godine došao je u moju porodicu, u moj život i uvukao se pod kožu … Sa svojim osmehom osvojio je sve oko sebe … Život je surov, poigra se na najgori način sa onima koji to ne zaslužuju … A ja, ja imam tu sreću da bar nekom učinim život lepšim ! Iako su mu moji roditelji samo hranitelji, on je moj BRAT, MOJA SREĆA NAJVEĆA, MOJE SVE

 Finalisti nagradne igre: Snezana Matic  

Снежана Матић

Годишњица брака на мору и романтична предвечерје на плажи.