Emlékszik még arra, gyerekként milyen izgatottan bontogatta a karácsonyfa alatt talált ajándékokat? Tegye széppé mások ünnepét! Segítsen a vajdasági rászorulóknak!

Nagy örömmel vettünk részt az “Adni öröm!” jótékonysági akción. A Lurkóház védenceinek valóban szüksége van segítségre. Reméljük, hogy az általunk vásárolt fagyasztó legalább egy kis mértékben megkönnyíti a Lurkóház működését.

Lurkóház

Hajdújáráson, Dreán és Óbecsén működtet Lurkóházakat a ferences rendi Poverello Alapítvány. Összesen majdnem 70 hátrányos sorsú gyerekről gondoskodnak. A napközi formájában működő házaikban nevelők és önkéntesek nyújtanak segítséget a gyermekeknek a felzárkózásban és integrálódásban, különösen az iskolai tanulásban, az élelmezésben, az öltözködésben, a tisztálkodásban. Főleg tartós élelmiszerre, pénzadományokra van szükségük.

Segítsen, hogy a karácsony varázsát megtapasztalhassák a Lurkóház védencei is. Pénzadományát befizetheti a Poverello Ferences Közhasznú Alapítvány számlájára: 265-2410310003377-52 – Lurkóház megjelöléssel.