Kao i do sada, trudeći se da opravdamo Vaše poverenje i održimo korak sa svetom, oftalmološki centar Perfect Vision je druga klinika u Srbiji koja je uspešno obavila ugradnju PanOptix multifokalnog intraokularnog sočiva.

Glavna odlika ovog sočiva je što je kvadrifokalno ali funkcioniše kao trifokalno i daje pacijentima vid na blizinu (40 cm), veoma unapređen vid na središnjim udaljenostima (60cm) i  kvalitetan vid na daljinu.

Od sada, za razliku od ugradnje multifokalnih sočiva kojima pacijent vidi dobro na blizinu i daljinu, u mogućnosti smo da pacijentima obezbedimo jasan vid na 40cm, 60cm i 80cm, što su distance koje najčešće koristimo u svakodnevnom životu (čitanje, upotreba telefona, šminkanje i slično).

PanOptix sočiva

Važno je naglasiti da je raspodela svetlosti uvek identična, nezavisno od uslova osvetljenja i širine zenice, kao i da je kvalitet vida bolji u odnosu na prethodne generacije multifokalnih intraokularnih sočiva.

PanOptix spadaju u grupu premium sočiva čijom se ugradnjom bavi naša klinika.

Za otvaranje novog poglavlja u oblasti hirurgije katarakte (sive mrene) na našoj klinici, pripremili smo promotivne cene za ugradnju ovih sočiva.

Za više informacija, kontaktirajte nas putem našeg Call centra 024 55 75 75.