U cilju bržeg, efikasnijeg i komfornijeg odgovora na zahteve povećanog obima posla, izgrađen je novi operacioni blok u Očnom centru „Perfect Vision“.

Izgrađen novi operacioni blok

U prostoru površine 150m2, opremljenom po najvišim svetskim standardima, nalaze se dve oftalmološke operacione sale sa pratećim prostorijama, prostor za preoperativnu pripremu pacijenata i komforni apartmani, čime je omogućen smeštaj pacijenata iz raznih krajeva naše zemlje i inostranstva.  

Izgrađen novi operacioni blok

Na samom početku, očni centar Perfect Vision činio je jedan oftalmolog, jedna amublanta i jedna operaciona sala. Danas, osam godina posle, naš dvadesetočlani tim broji devet oftalmologa čije se dvadesetogodišnje iskustvo meri desetinama hiljada uspešnih operacija. Naš očni centar danas obuhvata pet oftalmoloških ambulanti u prizemlju i novi operacioni blok, koji se nalazi na prvom spratu.

otvoren-novi-operacioni-blok-4

Operacije katarakte  sa ugradnjom svih vrsta intraokularnih sočiva i drugi operativni zahvati na prednjem segmentu oka, od sada će se vršiti u novom, proširenom i poboljšanom prostoru, što nam pruža mogućnost da našim pacijentima pružimo još kvalitetniju uslugu.

Izgrađen novi operacioni blok

[nggallery id=72]