Nedavno je naš Očni centar posetila ekipa emisije „Suzanin izbor“, lifestyle video bloga i TV emisije čiji je voditelj i zaštitno lice Suzana Mančić.

Meni se oduvek dopadala Subotica i uvek se radujem kada dolazim ovde, jer imam tu puno prijatelja. Jako volim ovaj mentalitet, volim taj red, rad i disciplinu, što nama koji smo malo južnije nedostaje. Pri samom ulasku u Perfect Vision, ostala sam zatečena veličinom samog zdanja, jako mi se dopada. Pogledala sam sve što nudite pacijentima i zaista sam impresionirana načinom rada, opremom koju imate, jako dobrom organizacijom. – istakla je Suzana. 

Suzana Mančić brigu o svojim očima poverila Očnom centru Perfect Vision

Suzana je izrazila želju da izvršimo detaljan oftalmološki pregled, jer kako kaže, iako redovno kontroliše zdravlje svojih očiju, često ima masivne izlive u spoljnim krajevima oka, pucaju joj kapilari, što joj s jedne strane predstavlja problem u poslu kojim se bavi, a sa druge strane uliva strah da jednog dana ne ostane bez vida. Uverili smo je da do toga neće doći, te da je u pitanju samo estetski problem.

U sklopu oftalmološkog pregleda, izvršena je provera vidne oštrine na blizinu i daljinu, merenje očnog pritiska, pregled prednjeg i zadnjeg segmenta oka na biomiskroskopu, kao i OCT (optička koherentna tomografija) makule i glave vidnog živca.

Suzana Mančić brigu o svojim očima poverila Očnom centru Perfect Vision

Moram da naglasim da ću uvek svoje poverenje dati lekaru koji je izašao iz dugogodišnje državne prakse. Vi kada radite samo u privatnom sektoru, ograničite se na nekoliko dijagnoza i nekoliko usluga, ali lekar koji je izašao iz državne bolnice taj je kuvan, baren i reš pečen! Zato mi se jako dopada saznanje da je dr Branka 17 godina provela u državnoj bolnici, tako da je ovo samo njena nadgradnja. Veoma sam zadovoljna pruženom uslugom i ako Bog da zdravlja, kod vas ću dovesti svoju mlađu ćerku koja je slabovida. Čekamo da se završi rast i razvoj oka pa ćemo možda baš ovde uraditi tu operaciju kojom će napokon skinuti naočare, pa da svi mogu da vide te njene divne plave oči. – završila je Suzana, kao i uvek uz prepoznatljivi osmeh.

[nggallery id=73]