Kako se približava kraj godine, osvrćemo se na sve ono što smo postigli, važne odluke koje su definisale period iza nas i uspomene koje smo stvorili. Za nas je 2018. godina bila godina velikih i važnih odluka, godina u kojoj smo otvorili jedno novo poglavlje.

Izgrađen novi operacioni blok

U ovoj godini započeli smo i u rekordnom roku završili projekat renoviranja postojećeg ambulantnog prostora i izgradnje novog operacionog bloka. Na samom početku, 2010. godine, naš rad bio je organizovan u svega 3 prostorije. Danas, raspolažemo sa 5 savremeno opremljenih oftalmoloških ambulanti, kabinetom za lasersko skidanje dioptrije i operacionim blokom sa dve operacione sale i pratećim prostorijama.

Osluškujući zahteve sve većeg broja pacijenata koji u našu kliniku dolaze iz udaljenijih krajeva naše zemlje i inostranstva, izgradili smo moderne apartmane omogućavajući pacijentima smeštaj u sklopu klinike. Pored noćenja sa doručkom za pacijenta i njegovu pratnju, smeštaj u apartmanima obuhvata i dvadesetčetvoročasovni nadzor medicinskog osoblja.

smestaj

U protekloj godini, naš tim je dobio značajno pojačanje i sada broji 22 člana, od čega 10 lekara oftalmologa čije višedecenijsko iskustvo i preko 50.000 izvršenih operacija predstavljaju najveću garanciju kvaliteta za naše pacijente.

Kako bismo bili još dostupniji našim pacijentima, osnovali smo call centar te smo pacijentima sada na raspolaganju od 08 do 20h, 6 dana u nedelji.

U ovoj godini, susreli smo se sa povećanim zahtevima pacijenata za ugradnjom premium mutlifokalnih intraokularnih sočiva koja omogućavaju dobar vid posle 40. godine na svim udaljenostima, bez naočara i kontaktnih sočiva. Pozicionirali smo se kao jedna od ustanova sa najvećim brojem izvršenih operacija sa ugradnjom najnovije generacije multifokalnih sočiva – trifokalnih intraokularnih sočiva koja poseduju tri fokusa te pored dobrog vida na blizinu i daljinu, omogućavaju dobar vid i na tzv. intermedijarnu distancu (što je naročito važno osobama koje puno vremena provode pred računarom ili u vožnji).

Dr Branka IvoševićKroz učešće na brojnim kongresima i stručnim skupovima, vredno smo radili na sopstvenom usavršavanju, usvajajući teorijska i praktična znanja koja su nam omogućila da naš rad organizujemo u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Tokom cele godine organizovali smo različite akcije, popuste i druge finansijske pogodnosti. Naročito bismo istakli veliku akciju 50% popusta na lasersko skidanje dioptrije, uz koji je ova usluga u našem očnom centru postala daleko najpovoljnija ne samo u Srbiji već i celom regionu.

I u ovoj godini smo nastavili sa organizovanjem velikog broja humanitarnih projekata, kojima smo pružili značajan doprinos unapređenju zdravstvene zaštite. Vršili smo edukacije i preglede na terenu, a sve u cilju povećanja svesti stanovništva o važnosti preventivne zdravstvene zaštite.

Naši lekari su vas kroz mnogobrojne javne nastupe u tv i radio emisijama, kroz članke u novinama, časopisima i online portalima, edukovali i upoznavali sa najčešćim očnim bolestima i savremenim pristupima njihovoj dijagnostici i lečenju. Naš kvalitet prepoznala su i poznata televizijska lica poput Suzane Mančić i Milice Bursać, koje su osim snimanja emisija i same postale naši pacijenti.

Ukratko, za nas je ova 2018. godina, bila godina koju ćemo pamtiti i koja će u analima naše ustanove ostati zabeležena kao godina važnih promena.

Osnaženi nastavljamo dalje, optimistično praveći planove za novu 2019. i svaku narednu godinu koja nas očekuje. U svakom danu nove godine trudićemo se da opravdamo poverenje koje nam naši pacijenti poklanjaju, a za uzvrat ćemo im pružati i više nego što oni od nas očekuju.

Srećni praznici i neka vam nova 2019. godina donese još mnogo razloga za osmeh!
Vaš tim Centra za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision

Čestitka