A Perfect Vision hivatalos honlapjaÜDVÖZÖLJÜK!

A Perfect Vision Lézeres Szemsebészeti Központ 2010-ben alakult. A szakmai hozzáállásunknak és a betegek iránti elkötelezettségünknek köszönhetően rövid időn belül a régió egyik vezető szemészeti intézetévé váltunk.

Tapasztalt szakmai csapatORVOS CSAPATUNK

Csapatunkat Szerbia legnevesebb intézeteinek legjobb szakemberei képezik. A több tízéves tapasztalatuk és a több, mint 50.000 elvégzett műtét elég garancia a betegeinknek, hogy belénk vessék a bizalmukat.

Legkedvezőbb árakAKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Tudatában annak, hogy milyen nehéz körülmények között élünk, és azzal a szándékkal vezérelve, hogy minél több ember számára tegyük elérhetővé a tökéletes látást, folyamatosan kínálunk különleges kedvezményeket, szervezünk jótékonysági akciókat és nyereményjátékokat.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Lézeres dioptria-csökkentés

A lézeres látásjavítás egy olyan fájdalommentes eljárás, mellyel mindössze pár perc alatt eltávolítható a dioptria (rövidlátás, távollátás, asztigmatizmus). Az eredménye jó látás kontaktlencse és szemüveg viselése nélkül.

Tudjon meg többet >>

Szürkehályog műtét

Már hosszú évek óta végzünk korszerű ultrahangos szürkehályog műtéteket – gyorsan, fájdalommentesen, helyi csepp-érzéstelenítésben, injekciók és varratok nélkül, a modern egynapos műtét körülményei között.

Tudjon meg többet >>

Multifokális lencse beültetés

Azon kevés intézmény közé tartozunk, ahol speciális multifokális intraokuláris lencsebeültető műtéteket végeznek. Ezzel a műtéttel a 45 évnél idősebb személyek is tökéletes látást érhetnek el, közelre és távolra egyaránt, szemüveg viselése nélkül.

Tudjon meg többet >>
01Rólunk
02Átalakított belső tér
03Fejlődési utunk

Rólunk mondták...BETEGEINK TAPASZTALATAI

  1. Bakota Klaudia vagyok. Július 27-én jöttem vizsgálatra, mivel a jobb szemem nagyon gyenge. Örököltem, a nagytatámnak és a nenámnak is ilyen gyenge. Voltam már szemorvosnál, de mindenhol azt mondták, hogy nem műthető, és amikor eljöttem ide a Kuća Zdravlja-ba nagyon megörültem, mivel a doktornő azt mondta, hogy két nap múlva meg is műt. Nagyon féltem, de most nagyon elégedett és boldog vagyok. Nagyon sokat változott a látásom. Köszönök szépen mindent! Nagyon kedvesek, barátságosak az ápolók és természetesen a Doktornő is! :) Bakota Klaudia, 1994., Oromhegyes

  2. Május 4-én voltam szürke hályog operáción a Kuća zdravlja klinikán. Úgy néz ki, hogy a műtét sikeres lett, minden a legnagyobb rendben folyik… A műtét helyi érzéstelenítésű cseppekkel kezdődött, maga a műtét megközelítőleg 15 percig tartott fájdalommentesen. Tehát maga a műtét “gyerekjáték” volt, hanem az utána következő egy hónap bizony kemény. Nem szabad lehajolni, nem szabad 2 kilótól nehezebbet emelni, nem szabad dörzsölni a szemet stb. Tehát ez az egy hónap cudar nehéz. Annyira hozzászoktam ezeknek a szabályoknak a betartásához, hogy amikor tegnapelőtt kinyitottam a hűtőszekrényt és a másfél literes tejesüveg véletlenül lerepült a padlóra, a teteje lepattant és elkezdett ömleni a padlóra a kiszabadult tej, nem mozdultam, mert beidegződött már, hogy nem szabad lehajolnom, csak néztem a szertefolyó fehér folyadékot :) Alapvetően elégedett vagyok, mert most úgy látok, mint a sas! Nagy Zoltán, 1947., Bácskossuthfalva